Χαρτομαντεία

H μαντική τέχνη δεν αποτελεί κάποια καινούρια «εφεύρεση». Διαχρονικά και σε όλα τα μέρη του κόσμου, οι άνθρωποι θέλουν – και συνεχώς προσπαθούν – να αποκτήσουν γνώση και έναν τρόπο, ένα μέσο πρόβλεψης μελλοντικών γεγονότων. Συνήθως, τα μέσα για να επιτευχθεί αυτό είναι η μελέτη της κίνησης των πλανητών (αστρολογία) και άλλες πρακτικές, με πιο μεταφυσικό χαρακτήρα όπως η χειρομαντεία, η αριθμολογία και η χαρτομαντεία!

Η χαρτομαντεία αποτελεί σήμερα μία από τις συνηθέστερες πρακτικές ανάπτυξης της ενόρασης και διαλογισμού, και της μελλοντολογίας. Από τις πιο γνωστές «τράπουλες» για τη χαρτομαντεία, είναι η Tarot (είναι σωστότερο όταν αναφερόμαστε στις κάρτες Ταρώ, να μην χρησιμοποιούμε τον όρο «τράπουλα», αλλά τον όρο «Αρκάνα»). Οι κάρτες Ταρώ είναι ένα σύστημα αρχετυπικών εικόνων και η κάθε κάρτα έχει ένα συμβολισμό. O γαλλικός όρος «tarot» προέρχεται από την ιταλική λέξη «taroochi», που στην ουσία αποτελεί τον πάκο με τις σχετικές κάρτες πρόβλεψης και μαντείας. Η προέλευση των καρτών Ταρώ παραμένει μέχρι και σήμερα ένα ζήτημα έντονης διαμάχης ανάμεσα στην Αίγυπτο, την Κίνα, την Περσία, αλλά και την Ευρώπη, που διεκδικούν τη «γέννηση» των καρτών Ταρώ.

Ελάτε στο Secret’s για να δούμε τι λένε οι κάρτες Ταρώ για εσάς και για όσα σας απασχολούν αυτόν τον καιρό!!

Εναλλακτικά, προτείνουμε και ανάγνωση της «Τράπουλας των Αγγέλων» που βασίζεται στην καθοδήγηση από τους Αγγέλους ή τους Οδηγούς σας ή την μοναδική Διπλή Συνδυαστική Συνεδρία, (Χαρτομαντεία με Αστρολογία), που μόνο το Secret’s Χαρτομαντεία προσφέρει!!!

Secret’s στο Αιγάλεω: Ιερά Οδός 286-288, 📞 216 9003120
(Κιν.: 6943 758962)
Secret’s στο Κερατσίνι: Αναπαύσεως 78, 📞 215 5055101 – 2 (Κιν.: 6943 758962)