Τηλεφωνική γραμμή χαρτομαντείας

Το secret’s προσφέρει την δυνατότητα για τηλεφωνική χαρτομαντεία και ανάγνωση των τραπουλών.


Έτσι μπορείτε να μάθετε τι λένε τα χαρτιά και η διαίσθησή μας, για εσάς από τον δικό σας προσωπικό χώρο και στο χρόνο που εσείς επιθυμείτε χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε.

Η γραμμή χαρτομαντείας αυτή προσφέρεται στον καθένα αλλά γίνετε με σκοπό να δώσουμε σε άτομα που έχουν δυσκολία στις μετακινήσεις, ή απλά προτιμούν την άνεση και την διακριτικότητα του δικού τους χώρου, την δυνατότητα να ακούσουν από επαγγελματίες χαρτομάντες την διαισθητική ανάγνωση των τραπουλών μας.

Η τηλεφωνική ανάγνωση των καρτών ΔΕΝ γίνεται σε αριθμό 090 με επιβαρύνσεις που φτάνουν στα 30€ την μισή ώρα και με πιθανούς ερασιτέχνες στην ανάγνωση των καρτών. Στο secret’s δεν υπάρχει χρονοχρέωση και η ανάγνωση γίνεται με τον ίδιο τρόπο και με την ίδια διαισθητική διαδικασία από την κυρία Ματούλα.

Στο secret’s η γραμμή χαρτομαντείας λειτουργεί με κόστος όσο και το κόστος της κανονικής επίσκεψης γιατί σας καλούμε εμείς και εσείς δεν χρεώνεστε τηλεφωνικά τέλη, και διαρκεί όσο και ένα ραντεβού από κοντά, δηλαδή για όσο χρόνο χρειαστεί να γίνει σωστά και χωρίς το άγχος της χρονοχρέωσης η ανάγνωση της τράπουλας.


Η γραμμή χαρτομαντείας προσφέρεται από την κυρία Ματούλα που κάνει ανάγνωση της κλασικής τράπουλας (τσιγγάνικη τράπουλα) και της τράπουλας των αγγέλων.

Κλείστε τώρα ένα τηλεφωνικό ραντεβού

  • Καλέστε μας στο 215 5055101 – 2 για να κλείσουμε το τηλεφωνικό μας ραντεβού για την συνεδρία της χαρτομαντείας. Αν μας καλέσετε τις ώρες που εργάζεται η κυρία Ματούλα και είναι διαθέσιμη να σας μιλήσει, μπορείτε αν το επιθυμείτε, να έχετε μία πρώτη διαισθητική κουβέντα για εσάς, έτσι ώστε να νιώσετε την εμπιστοσύνη που εμπνέουν τα λόγια μας και η επαγγελματικότητα μας.
  • Δώστε μας τον αριθμό του σταθερού τηλεφώνου που θα σας καλέσουμε (το τηλέφωνό σας θα πρέπει να ξεκινά με το 2) και τις διαθέσιμες σας ώρες έτσι ώστε να κλείσουμε το ραντεβού.
  • Καταθέστε 30€ στον τραπεζικό λογαριασμό που θα σας ενημερώσουμε στο τηλέφωνο (σύντομα το secrets θα προσθέσει και νέους τρόπους πληρωμής μέσα από το internet)
Και είστε έτοιμοι για μία διαισθητική συνεδρία χαρτομαντείας που θα σας αποκαλύψει μια πραγματικότητα που δεν την γνωρίζετε και θα σας βοηθήσει στο δρόμο σας.

Καλέστε μας τώρα στα τηλέφωνα 215 5055101 – 2 και κλείστε τη δική σας προσωπική τηλεφωνική συνεδρία χαρτομαντείας.