215 5055101 - 2

Ιούνιος 2019: Ένας μήνας γεμάτος ανατροπές και πλανητικά φαινόμενα!

1) Καλοκαίρι 2019 και Ζώδια: Συγκλονιστικό προβλέπεται για τα ερωτικά μας το καλοκαίρι του 2019. Οι καρδιές μας και όλα τα συναισθηματικά μας ζητήματα θα επηρεαστούν σημαντικά. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους τις πρώτες μέρες του Ιουνίου όρισε ένα διάστημα που έχει τα πάντα: Εκλείψεις, ανάδρομο Ερμή και Ποσειδώνα-Ουρανό σε ανάδρομη πορεία για πολύ μεγαλύτερο διάστημα, αλλά και τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία. Πέντε ζώδια που θα είναι πιο τυχερά στον έρωτα φέτος το καλοκαίρι: Ταύρος, Δίδυμοι, Παρθένος, Σκορπιός και Αιγόκερως. Λίγη προσοχή και τον Ιούλιο καθώς θα είναι ένας έντονος μήνας τόσο γι αυτούς που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό, όσο και για τους μοναχικούς που είναι χωρίς σχέση εδώ και πολύ καιρό. Στις 2 Ιουλίου η Ολική Ηλιακή Έκλειψη και στις 16 η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη θα επιδράσουν στα συναισθήματα, στον τρόπο σκέψης και στον χειρισμό των καταστάσεων.


2) Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας και είναι γεμάτος  γεγονότα και εξελίξεις που μας προετοιμάζουν για τις Εκλείψεις του Ιουλίου 2019:

2 Ιουλίου: Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο – Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του καλοκαιριού θα δώσει διέξοδο και λύσεις σε χρόνια προβλήματα και δεν θα μας προβληματίσει όπως άλλες Εκλείψεις που έχουμε ζήσει στο παρελθόν.

16 Ιουλίου: Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω – Η πιο σπουδαία και σημαντική Έκλειψη του 2019! Η συμμετοχή του Πλούτωνα στο φαινόμενο θα επιβαρύνει πολύ τον ψυχισμό μας ενώ ταυτόχρονα σηματοδοτεί μεγάλες εξελίξεις στο πολιτικό προσκήνιο.


3) Θερινό ηλιοστάσιο: Παρασκευή 21 Ιουνίου και ώρα 15:54. Κάθε χρόνο στις 20 ή 21 Ιουνίου (21 Ιουνίου το 2019), ο ήλιος βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του ουρανού στο βόρειο ημισφαίριο. Έτσι, παρατηρείται η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου για το βόρειο ημισφαίριο (θερινό ηλιοστάσιο, το λιοτρόπι, όπως το λέει ο λαός) και αντιστρόφως η μικρότερη ημέρα για το νότιο ημισφαίριο. Για το Βόρειο Ημισφαίριο είναι η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και για το Νότιο Ημισφαίριο του χειμώνα.


4) Ετοιμαστείτε για ένα υπέροχο θέαμα! Ο Δίας πλησιάζει τη Γη και οι εικόνες θα είναι μαγικές! Ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, ο Δίας, θα είναι ορατός τη 10η Ιουνίου 2019 (για να μπορέσετε να δείτε τους μεγαλύτερους δορυφόρους του, θα χρειαστείτε μόνο ένα ζευγάρι κιάλια). Δίας, Γη και Ήλιος θα ευθυγραμμιστούν, με τον πλανήτη μας να βρίσκεται ανάμεσά τους! Αυτή η συγκυρία θα μας προσφέρει ένα εξαιρετικό θέαμα.