Αριθμολογία

Αριθμολογία είναι η μελέτη των αριθμών με απόκρυφο τρόπο έτσι ώστε να απεικονίσουν ορισμένες ικανότητες και και ορισμένες τάσεις χαρακτήρα, ως αναπόσπαστο μέρος του της ζωής μας και του κοσμικού σχεδίου.


 Κάθε γράμμα έχει μια αριθμητική τιμή που παρέχει μία συγκεκριμένη κοσμική δόνηση, σαν μία συχνότητα στο ραδιόφωνο. Το άθροισμα των αριθμών στην ημερομηνία γέννησής σας όπως και η αθροιστική αξία που προέρχονται από τα γράμματα στο όνομα παρέχουν μια συσχέτιση των δονήσεων.

Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν πολλά για το χαρακτήρα, για το σκοπό στη ζωή, για το ποια είναι τα κίνητρα μας, ακόμη και και για τα ταλέντα μας.

Οι ειδικοί στην αριθμολογία χρησιμοποιούν τους αριθμούς για να καθορίσουν την καλύτερη στιγμή για τις σημαντικές κινήσεις και τις δραστηριότητες στη ζωή, πάνω στην αριθμολογία έχουν βασιστεί πολλές επιτυχημένες αποφάσεις.

Η αριθμολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί  για να αποφασίσει κανείς πότε να επενδύσει, πότε για να παντρευτεί, πότε να ταξιδέψουν, πότε πρέπει να αλλάξουν εργασία ή πότε είναι καλή ευκαιρία για επαγγελματική εξέλιξη.

Η αριθμολογία παρέχεται στο secrets κάθε

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

από 6:00μμ έως 12:00μμ

 

Πυθαγόρας ο πατέρας της σύγχρονης αριθμολογίας

Πυθαγόρας , ο Έλληνας μαθηματικός που έζησε 569-470 π.Χ. , λέγεται από πολλούς ότι είναι ο δημιουργός αυτού που  ονομάζουμε αριθμολογία σήμερα. Η πραγματική προέλευση της αριθμολογίας είναι προγενέστερες Πυθαγόρα , το πιο δημοφιλές είναι το πολύ παλιά εβραϊκή Καμπάλα. Στον εικοστό αιώνα , η  παλιά δομή της αριθμολογίας φαίνεται να επανεμφανίζεται σε μια σειράς βιβλίων δημοσιεύθηκαν από το 1911-1917 από τον L. Dow Balliett και βοηθήθηκαν πολύ στη δεκαετία του ’30 από τη Campbell στην Φλωρεντία της Ιταλίας. pithagoras5