Διπλή Συνδυαστική Συνεδρία, Χαρτομαντεία με Αστρολογία

Η χαρτομαντεία μέσα από την διαισθητική δύναμη του χαρτομάντη και των διαφόρων τύπων καρτών που χρησιμοποιεί μπορεί να κάνει πρόβλεψη και να διαισθανθεί καταστάσεις και συναισθήματα που αφορούν το άτομο.

 Από την άλλη η αστρολογική πρόβλεψη δίνει απαντήσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τον επισκέπτη μας καθώς ολοκληρώνει την πρόβλεψη με τον καλύτερο τρόπο και σύμφωνα με το καρμικό περιβάλλον του κάθε ζωδίου, στην περίπτωση αυτή συμπεριλαμβάνονται «αστρολογικοί χάρτες, ετήσιοι χάρτες, συναστρίες αλλά και χρονικά διαστήματα που αναφέρονται στην αστρολογία.

Για αυτούς τους λόγους στο Secret’s προσφέρουμε την Διπλή Συνδυαστική Συνεδρία, Χαρτομαντεία με Αστρολογία. Ο Χαρτομάντης, ανάλογα με την τράπουλα που θα διαλέξουμε θα μπορέσει να δει συναισθήματα και καταστάσεις που αφορούν εσάς και το περιβάλλον σας, τους ανθρώπους που σας επηρεάζουν. Στην συνέχεια ο συνεργάτης αστρολόγος μας και σε συνεργασία με τον χαρτομάντη, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ζωδιακού σας προφίλ, θα σας δώσουν την πιο ολοκληρωμένη εικόνα ανάγνωσης που μπορείτε να έχετε.

Μόνο στο Sectret’s προσφέρουμε την δυνατότητα της διπλής συνεδρίασης με δύο συνεργάτες μας, που συνδυάζοντας την διαισθητική δύναμη της χαρτομαντείας με τον χρονικό προσδιορισμό της αστρολογίας, μπορούν όχι μόνο να δώσουν τις καλύτερες δυνατές αναγνώσεις, αλλά και να τις προσδιορίσουν σύμφωνα με το καρμικό περιβάλλον του κάθε ζωδίου.

Στο τέλος κάθε ερμηνείας το secrets παρέχει μία σειρά από υπηρεσίες για τη λύση κάθε προβλήματος ή για επιθυμίες που έχει ο επισκέπτης μας

Καλέστε τώρα για το ραντεβού σας
215 5055101 – 2

Αστρολογικός χάρτης ημέρας

O αστρολογικός χάρτης ενημερώνεται καθημερινά,
κάντε click εδώ για καλύτερη ανάλυση