Χαρτομαντεία

Αλήθεια, ποιος δεν θα ήθελε να ξέρει τι κρύβει το μέλλον;

Επί χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τρόπους να ανακαλύψουν τι κρύβει το αύριο, τι τους επιφυλάσσει το μέλλον, ποια θα είναι η εξέλιξη των θεμάτων ή των προβλημάτων που τους απασχολούν.

Ερωτήματα σχετικά με την εργασία και τα οικονομικά μας, τον έρωτα και την αγάπη, την υγεία ή την ευημερία, που μας απασχολούν όλους, βρίσκουν την απάντησή τους με τη χαρτομαντεία!

Η χαρτομαντεία είναι μια μορφή πρόβλεψης πάρα πολύ παλιά. Η ρίζα της χάνεται στα βάθη του χρόνου και των παραδόσεων και η προέλευση των χαρτιών είναι αινιγματική, καθώς δεν είναι ξεκαθαρισμένο από πού τελικά κατάγονται: Μερικοί ισχυρίζονται ότι προέρχονται από την Κίνα, ενώ άλλοι από την Αίγυπτο. Στην Ευρώπη εμφανίστηκαν τον 11ο αιώνα. Οι άνθρωποι από αρχαιοτάτων χρόνων επιθυμούσαν να γνωρίσουν εκ των προτέρων τα μελλοντικά γεγονότα ώστε να μπορούν να τα αναστρέψουν προς όφελος τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την χαρτομαντεία

Τα χαρτιά μπορούν να διαβαστούν για τον οποιονδήποτε και μπορούν να απαντήσουν σε μια απλή ερώτηση ή σε πιο βαθιά ερωτήματα και θέματα που σας απασχολούν. Η παράδοση θέλει την τράπουλα που χρησιμοποιείται για τη μαντική τέχνη να εξυπηρετεί μόνο αυτόν το σκοπό και να φυλάσσεται τυλιγμένη σε μαύρο μετάξι. Η μαντική τέχνη με μία απλή τράπουλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μοναδικές προβλέψεις σε όλους τους τομείς. Τα τραπουλόχαρτα δεν αντιστοιχούν παρά σε αρχέτυπα. Σημασία έχει να μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε τον συμβολισμό τους, και να τον μεταφράσουμε σε ανθρώπους, γεγονότα, και καταστάσεις της ζωής. Η κλασική τράπουλα αποτελείται από 52 χαρτιά, όσες και οι βδομάδες ενός έτους. Χωρίζεται σε τέσσερις σειρές, όσες και οι εποχές του έτους, ή τα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Οι σειρές έχουν δύο χρώματα, δείχνοντας έτσι την δυαδικότητα στη ζωή, το αρσενικό και το θηλυκό, την ένωση των αντιθέτων.

Η σωστή πρόβλεψη μέσω χαρτομαντείας έχει τη μορφή συμβουλής που δίνεται στον ενδιαφερόμενο, ο οποίος στη συνέχεια καλείται να δράσει κατά βούληση. Πάντως, κάθε χαρτομάντης δίνει διαφορετική ερμηνεία ενώ η ερμηνεία αυτή, σχετίζεται και με τον τρόπο και τη σειρά που ανοίγονται τα χαρτιά. Στην πρόβλεψη δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το μέσον που χρησιμοποιείται (π.χ., το είδος της τράπουλας), αλλά, κυρίως, το άτομο που μεταφέρει τις πληροφορίες. Πολλοί άνθρωποι έχουν μια σειρά από προβλήματα που επιθυμούν να επιλύσουν. Ο χαρτομάντης μπορεί να αποκαλύψει σε γενικές γραμμές τον λόγο των προβλημάτων ή και τα ίδια τα προβλήματα. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η διαίσθηση είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη χαρτομαντεία: Εννοείται πως τα χαρτιά έχουν συγκεκριμένες σημασίες που καθοδηγούν την ανάγνωσή τους, όμως ο συνδυασμός διαίσθησης και χαρτομαντείας είναι, σαφέστατα, πολύ πιο σωστός και αποτελεσματικός. Επίσης, η ικανότητα του ατόμου να προβλέπει, να υποστηρίζει ψυχολογικά αυτόν που έχει απέναντί του και  να διαθέτει κοινή λογική είναι οι βασικοί παράγοντες που καθορίζουν μια επιτυχημένη πρόβλεψη.

Η χαρτομαντεία είναι έγκυρη εφόσον πραγματοποιείται με ειλικρίνεια και καλή πίστη, ενώ η επαλήθευση των προβλέψεων εξαρτάται και από την πρόθεση του ιδίου του ατόμου που ζητά την πρόβλεψη. Ο ενδιαφερόμενος θα ακούσει τον χαρτομάντη και θα έχει την τελική επιλογή για να διαμορφώσει τη μελλοντική του πορεία. Ο χρόνος της επαλήθευσης μιας πρόβλεψης είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, καθώς ο μεταφυσικός χρόνος δεν έχει την ίδια έννοια με τον συμβατικό χρόνο. Ωστόσο, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι το κάθε γεγονός συμβαίνει στη ζωή μας όταν είμαστε έτοιμοι να το δεχτούμε. Εάν ένα γεγονός επαναλαμβάνεται στη χαρτομαντεία, τότε σίγουρα πραγματοποιείται.

Secret’s και χαρτομαντεία

Στο secret’s η χαρτομαντεία είναι το μέσον που σε συνδυασμό με την διαίσθηση, μας αποκαλύπτει την ενέργεια του επισκέπτη μας.

Στο secret’s έχουμε σαν αρχή να μην δεχόμαστε καμία πληροφορία σχετικά με τα θέματα που σας απασχολούν.

Η κάθε πληροφορία που θα μας δώσετε θα επηρεάσει και θα κατευθύνει τις  προβλέψεις μας.

Θέλουμε οι προβλέψεις μας να είναι ξεκάθαρες και να πηγάζουν από την κατά περίπτωση ερμηνεία των καρτών σε σχέση με τη διαφορετική προσωπικότητα του κάθε πελάτη μας.

 

Η χαρτομαντεία μας σε συνδυασμό με την ενέργεια σας ξυπνούν ένα διαισθητικό ποτάμι πληροφοριών για εσάς και τους αγαπημένους σας, γεμάτο με απαντήσεις που αν τις ακούσετε προσεκτικά ο δρόμος σας θα είναι πιο εύκολος.

 

Wikipedia & Χαρτομαντεία

Χαρτομαντεία στην wikipedia

The Fortune Teller, (o τυχομάντης) του Mikhail Vrubel ( Art Nouveau 1856 -1910)