Τράπουλα των αγγέλων

Η τράπουλα των Αγγέλων είναι μια μέθοδος ανάγνωσης καρτών παρόμοια με την ανάγνωση της κάρτας Ταρώ.


 

Παρόλο που η βασική αρχή μοιάζει με τα Ταρώ, η πηγή καθοδήγησης είναι πολύ διαφορετική!

Ο χαρτομάντης ανακατεύει μια τράπουλα και οι κάρτες παρέχουν τα μηνύματα ή/και την καθοδήγηση σχετικά με τα προβλήματα, θέματα και ερωτήματα, που ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει.

Ενώ ένας αναγνώστης καρτών Ταρώ ψάχνει με διαίσθηση ή με την έκτη αίσθηση για να κερδίσει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις, ο χαρτομάντης της τράπουλας των Αγγέλων ζητά ειδική καθοδήγηση από τους Αγγέλους ή τους Οδηγούς σας.

angel5Η λέξη Άγγελος στην αρχαία Ελληνική γλώσσα σημαίνει «αναγγελία». Οι Άγγελοι γίνονται αγγελιοφόροι και ο κόσμος της μαντικής ενώνεται με τον Θείο κόσμο δημιουργώντας και εξελίσσοντας τη σχέση αυτή, μέσα από μια θεϊκή διάσταση. Η τράπουλα των Αγγέλων μας δίνει τα θετικά μηνύματα που θα βοηθήσουν να ξεπεραστεί κάθε καθημερινό πρόβλημα με διαύγεια σκέψης, σύνεση και φυσικά, με τη δύναμη της αγάπης.

Οι 78 αυτές κάρτες περιέχουν μηνύματα και συμβουλές από το Αγγελικό Βασίλειο που θα σας βοηθήσουν στις λύσεις που αναζητούν τα προβλήματα και η καθημερινότητα. Οι κάρτες αποθηκεύονται σε ειδικό χώρο, κάπου ευάερα και με άπλετο φως. Ο χώρος αυτός μπορεί να περιβάλλεται από αγάλματα ή φιγούρες Αγγέλων ή ειδικών κρυστάλλων ως φόρος τιμής στα μέσα επικοινωνίας.

Λόγω της φύσης της τράπουλας των Αγγέλων, αυτές οι αναγνώσεις είναι συχνά πιο ενθαρρυντικές, θετικές και ήπιες από τις αναγνώσεις των κλασσικών Ταρώ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Άγγελοι δεν θα είναι πολύ σαφής σχετικά με τα ζητήματα και τα προβλήματα που σας απασχολούν! Ούτε σημαίνει ότι οι Άγγελοι δεν θα έχουν συγκεκριμένες συμβουλές σχετικά με τις πραγματικές δράσεις που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να γίνουν οι βελτιώσεις ή οι αλλαγές στη ζωή μας. Οι Άγγελοι δεν σας λένε πάντα αυτό που θέλετε να ακούσετε, αλλά θα σας πουν ότι χρειάζεστε να ακούσετε!

Η ανάγνωση της τράπουλας των αγγέλων

Ο χαρτομάντης της τράπουλας των Αγγέλων θα αρχίσει συνήθως ευλογώντας τα χαρτιά και θα ζητήσει από τους Αγγέλους να επικοινωνήσει με σαφήνεια μέσω των καρτών για λογαριασμό σας. Από εσάς θα ζητήσει να καθαρίσετε το μυαλό σας και να είστε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και με διαύγεια.

Έπειτα θα ξεκινήσει το τράβηγμα των καρτών, βγάζοντας τα έξω έως ότου ένα απαλό σκούντημα από έναν Άγγελο του ζητήσει να σταματήσει. Τότε θα αρχίσει και η μελέτη της κάθε κάρτας. Συνήθως, η κάρτα θα έχει πολλαπλές σημασίες ή ερμηνείες, έτσι ο χαρτομάντης θα πρέπει να βασιστεί σε μια σύνδεση με τους Αγγέλους για να επιλέξει τη σωστή ερμηνεία και να καταλάβει ακριβώς πώς σχετίζεται με το ερώτημα που του έχει ζητηθεί. Μερικές φορές, τυχαίνει μια κάρτα να πεταχτεί έξω κατά τη διαδικασία του ανακατέματος. Πολλοί αναγνώστες της τράπουλας των Αγγέλων τραβούν αυτήν την κάρτα στην άκρη για να την διαβάσουν, επειδή αυτό θεωρείται ως ένα σημάδι ότι οι Άγγελοι τον προτρέπουν ώστε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή την κάρτα.

angel6

Μετά την ανάγνωσή σας ο χαρτομάντης πάντα ευχαριστεί τους Αγγέλους για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Η χαρτομαντεία μας σε συνδυασμό με την ενέργεια σας ξυπνούν ένα διαισθητικό ποτάμι πληροφοριών για εσάς και τους αγαπημένους σας, γεμάτο με απαντήσεις που αν τις ακούσετε προσεκτικά ο δρόμος σας θα είναι πιο εύκολος.