Τράπουλα της Κατίνας – Deste

Πρόκειται ίσως για την πιο παλιά μαντική τράπουλα των μαγισσών


 

«Deste» στα τουρκικά σημαίνει «σωρός των χαρτιών». Και «φαλά μπακμάκ» σημαίνει «Βλέπω τη μοίρα», είναι δηλαδή το «ρίξιμο» των χαρτιών για τη μοίρα. Deste στα τούρκικα σημαίνει τράπουλα. Η Deste είναι η μαγική τράπουλα της Κατίνας. Η Deste αποτελείται από εξήντα πέντε χαρτιά που χωρίζονται σε πρόσωπα, στοιχεία και σύμβολα. 

 Για τις Τζαν (οι φωτισμένες), η Deste προβλέπει τα άμεσα γεγονότα. Αυτά που θα έρθουν (χαρές, στεναχώριες), και δεν εξαρτώνται από εσάς. Τις κάρτες και τις καταστάσεις  που εξαρτώνται από εσάς, και αν εν τέλει θα συμβούν ή όχι. Όπου τα δεύτερα, μπορεί να αλλάξουν. Το σύμπλεγμα των πρώτων με τα δεύτερα, σε ένα βάθος χρόνου, συνθέτει το πεπρωμένο, το Κismet. «Και πεπρωμένου φυγείν αδύνατον».

Το κουτί της Deste, είναι φτιαγμένο από μαύρο έβενο,  προστατεύει την τράπουλα, που πάντα είναι τυλιγμένη σε βαθυκόκκινο βελούδο ύφασμα, και απ’ έξω γράφει: «Ότι η μοίρα ορίσει, ότι και αν ορίσει, να είναι καλοδεχούμενο»

Η Ντέστε, είναι μία πολύ διαισθητική τράπουλα. Μία τράπουλα που δεν περιέχει μόνο απλοϊκά μηνύματα αλλά πάνω από όλα είναι ένα μέσο αυτογνωσίας. Το να μάθουμε απέξω τις ερμηνείες του χαρτιού, είναι το πιο απλό πράγμα, όμως το δύσκολο είναι να αποκρυπτογραφήσουμε το νόημα που θέλει να μας περάσει. Γι’ αυτό και θα πρέπει να αφήνουμε τη διαίσθησή μας ελεύθερη για να μας οδηγήσει σε έναν τρόπο ριξίματος και θα δείτε τα χαρτιά θα επιβεβαιώνονται. Εάν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, θα δείτε ότι μπορείτε να βρείτε μέχρι και τον χρόνο κατά προσέγγιση που θα συμβεί το γεγονός που λέει το χαρτί.

Secret’s και τράπουλα της Κατίνας – DESTE

Διαβάζοντας την Deste πρέπει να φεύγουμε από στενές ερμηνείες και με διαισθητική διείσδυση και το ασυνείδητο ελεύθερο, να αφήσουμε τη Σοφία της να μας οδηγήσει, όπως αιώνες κάνει τώρα, στο Φως, την Αλήθεια, το Μέλλον.

Με κινήσεις διορατικές προκειμένου να αλλάξουμε τα γεγονότα που μπορούμε και να ελέγξουμε για να οδηγηθούμε στην ευτυχία.

 

Η ανάγνωση της deste,

δεν διατίθεται

προσωρινά από το secret’s

Η χαρτομαντεία μας σε συνδυασμό με την ενέργεια σας ξυπνούν ένα διαισθητικό ποτάμι πληροφοριών για εσάς και τους αγαπημένους σας, γεμάτο με απαντήσεις που αν τις ακούσετε προσεκτικά ο δρόμος σας θα είναι πιο εύκολος.